esmaspäev, 11. juuni 2018

4n/1p

Tänasel päeval, siis teeme teoks lõpuks Toulousi mineku. Hommikul Revelis sajab, aga noh nagu eilsest nägite, vihma me ei karda. Tegelikult näitas ilmaennustus, et läheb iga tunniga selgemaks. Nii ka juhtus, kui olime pisut Toulousis viibinud tuli juba päikest välja. Kokkuvõttes, päev kujunes kergelt pilviseks ja selajal kui me poodides viibisime ;) viskas pisut vihma.
Mina proovisin selle ajaga, mis meil kasutada oli,võimalikult palju jälle risti-rästi vanalinn läbi käia. Astusin igale poole sisse, kus oli võimalus sise- või tagahoovi piiluda, samuti huvitavamad poed. Emotsioon on käes. Bussiga kesklinna Revelist ja tagasi andis läbilõikelise ettekujutuse linnast, kuna nii sai näha ka eeslinna osa.

Allolev on reisi algus Reveli bussipeatuses.
Väljasõit 10.00, ps. bussid liiguvad väga täpselt. Täpselt ka selles mõttes, et nii kitsastel ja kurvistel teedel, need vahed, mis jäid meie bussi, teeperve ja vastutuleva sõiduki vahele selle kiiruse juures, siis igaksjuhuks läks turvavöö peale 😮





Kohal
Toulousi rauteejaam, mille kõrvale jääb bussijaam.
Keegi vietnamlane meiega pildil, kes meiega jutustas.  Ta on 25a siin elanud ja nagu ma aru sain, käib iga 2a. tagant kodumaal.
Siseneme vanalinna














Läksin üle jõe ja järsku olid enamus vastutulijad mustanahalised. Natuke jalutades ja ärisid jälgides jäi mulje, et see on nende linnaosa.
Astusin alloleval pildil olevasse poodi, mis lõhnas spetsiifiliselt (kuivatatud kslast) ja tundus täitsa aafrika värk, isegi toidu valmistamis nõud.
Kassas oli selline pikk latt müümas, kassa oli kõrgemaks ehitatud, nii et tal oli lae alt üksiti turvatöötaja vaade 8-)

Sissepõige kuskile hoovi, siis selgus et vähe luksuslikuma hotelli siseõu ;)
Mul on sama mudeli noorem generatsioon

Palvetoolid





Muuseum, mis oli remondis

Tänasest on kebab minu silmis rehabiliteeritud, varasematest kogemustest Tallinnas.
See oli väga maitsev vahepeatus.








Allolev maja avaldas mulle tõsist muljet oma roheliste rõdudega.

Kena fassaad tänavalt.

17.20 bussi peale, tagasi Revelisse ja võtan veel mõned klõpsud bussiaknast


Päev on korda läinud, õnnestunud ja hästi sujunud.
Oleme rahul ja väsinud😊
Homme oleme töökojas tagasi.... muide maailm on väike, kohtasime oma bossi Toulousis, tal oli ka vaba päev ja eksprompt-mõttena võttis ette suuremat linna väisata!


1 kommentaar:

Viimane tööpäev 4n/5p

Tänane päev on siis viimane, hea tunne on - tool on valmis, täna saan tumba ka valmis , millega alustasin eile. Igal asjal on algus ja lõ...