pühapäev, 27. mai 2018

Pühapäev

Hommikul põikasin kohta kus mõtted ja südame päevaks saab ära häälestada -nüüd võib päevale vastu minna.
Hakkasin keskuse pole vaikselt liikuma ja võtsin pildile tallakaapijad kuhu koerte nr 2e saab maha jätta, enne kui uksest sisse lähed....


Ja järgmisel ristmikul näen, keegi lehvitab mulle, aaa.. see on minu poeperemehe kunde. Ta oli minemas kirbuturule....no ja edasi läksime juba koos.
Rahvas oli lihtsalt pargis oma kauba maha ja laudadele laotanud - kuidas keegi...
Siit kaubanäidised....

Lauahõbe;)










Saime uuesti Coletteiga kokku ja hakkasime koos tagasi tulema, siis ta ütles, et läheb Saint Felixsisse, et kas ma ei tahaks kaasa tulla. Siit 10km, väike kindlus küla, kui toimub kirbukas ja pasunakooride festival. Voilaa, muidugi tahan ja kollegi võtame ka kaasa;) ja nii läks. Saime tema pool kokku, ta näitas meile oma kodu... ja sõidame. Ilus, väga ilus koht. 1,5h käisin mitte vanalinna vaid vanaküla;) ümbert ja seest läbi.








                                          Kaev ja kivised pesupesemis nõud







Tähelepanu! Start!
No ikka ei libise... vale määre🤔?
Reis lõppes meil Revelisse tagasi sellega, et käisime siin lähedal järve ääres ja  kuna järve äärt pidi kulgeva tee ääres polnud lootustki parkida külastajate autode rohkuse tõttu, siis saime ümber järve sõidu ja maandusime vähe privaatsemas kohas, nii et mägine järv ka nähtud!
Aitähh, aitähh, aitähh - tore päev!

1 kommentaar:

Viimane tööpäev 4n/5p

Tänane päev on siis viimane, hea tunne on - tool on valmis, täna saan tumba ka valmis , millega alustasin eile. Igal asjal on algus ja lõ...