kolmapäev, 30. mai 2018

2n/3p

Täna hommikul oleks mind padjanäoga telekasse pandud, vähemalt selline kartus tekkis kui sooja saia järgi läksin. Ei julgenudki poodi sisse astuda, aga müüja sõbralik tervitus ei lasknud mul plehku panna ja astusin siiski sisse. Ja telekasse mind ei pandud, õnneks olid koogid värkema näoga ja kaamerameeste täieliku tähelepanu võitnud. Uhh. Sihuke tore algus päevale ;) aga sai oli hea, lausa nii hea, et koju jõudes tekitas see Rommile sellise kiusatuse..... aga sellest edasi me ei räägi ;)

Praktika poolest  läksime praktilise osaga, praktiliselt edasi - tagasi polnud vaja minna, kõik oli praktiliselt korras....
 Vedrudele läks jute (lina)kangas peale, ääred pingutasin väikeste naeltega kinni, seejärel sikksakk õmblemine vedrude järgi, sõlmede pealt.
Siis sai õmmeldud aasad, meriheina paigalduseks.
Guimee(est. hääldus) mudis mulle ühe heina palli, mille ma võtsin prototüübiks js siis läks suureks "heinateoks" , päris valmis ei saanudki, homme läheb tegu edasi. Kes ei tea, siis merihein on palmikiud.





Alljärgnevalt mõned tänased momendid.....


                                                          Minu roheline vms.

                                                               Kodutänav

                                                                  Õhtusöök



Õhtune jalutuskäik viis äärelinna, polnud vanalinnast kuigipalju välja jõudnud, kui nägin inimestel kanu aias, siis poni, natuke veel ja siis hobused, veised, eesel, jänesed aasal, tsikaadid, lindudest rääkimata - igatahes, meeldiv õhtu!
Esimesi loomi ei üritanudki pildile saada, sellest oleks kujunenud "pildike täpikesest" ;)
ja ega telefon lülis ennast varsti tühja aku pärast välja ka, nii et need majad on tänased viimased....
Homme uus päev!

2 kommentaari:

  1. Ja kuked kirevad hommikuti :-)

    VastaKustuta
  2. Vabanda, et ei ole vastanud! Meieni pole kiremist ulatunud, jääme vist levialast välja ;)

    VastaKustuta

Viimane tööpäev 4n/5p

Tänane päev on siis viimane, hea tunne on - tool on valmis, täna saan tumba ka valmis , millega alustasin eile. Igal asjal on algus ja lõ...